Cheryl Cole piukoissa bikineissä – esimakua tyttökalenterista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulajatähti Cheryl Cole kuului aikoinaan saarivaltiossa suuresta suosiosta nauttineeseen Girls Aloud -lauluyhtyeeseen. Tähti herätti hiljattain kohua isokokoisella ruusutatuoinnilla, jonka hän otti takapuoleensa. Laulajatar kertoi tatuoinnin järkyttäneen hänen äitiään.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

30-vuotias laulajatar tunnetaan musiikin lisäksi näyttävistä muodoistaan. Nyt Cheryl Cole tarjoilee Instagram-tilillään kurkistuksen taannoisten tyttökalenteriotostensa kuvausten kulisseihin. Jakamassaan kuvassa Cheryl poseeraa piukoissa bikineissä.

Popstar-ohjelmasta alunperin kuuluisuuteen singahtanut Cheryl Cole on ollut otsikoissa myös rakkauselämänsä merkeissä. Laulajatähti ryhtyi seurustelemaan futistähti Ashley Colen kanssa vuonna 2004. Pariskunta meni naimisiin pari vuotta myöhemmin. He erosivat sittemmin, kun Ashley Cole jäi kiinni uskottomuudesta. Cherylin Call My Name -singlen uskotaan kertovan hänen entisestä aviomiehestään.