Justin Bieber häpäisi Argentiinan lipun?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieberin Etelä-Amerikan kiertue on edennyt monenlaisten kohujen saattelemana. Popparin tiedetään esimerkiksi viettäneen aikaa paikallisten prostituoitujen kanssa. Bieberiin yhdistetty Tati Neves -niminen prostituoitu paljasti The Sun -lehdelle laulajan olevan erittäin hyvä sängyssä.

Nyt 19-vuotias tähti on päätynyt otsikoihin toisenlaisissa merkeissä. Justin Bieberin nimittäin väitetään häpäisseen Argentiinan lipun Buenos Airesin konsertissa. Videolla Bieber potkaisee fanin lavalle heittämää lippua ja käyttää mikrofonitelinettään lakaistaakseen lipun pois lavalta. Väitteet eivät kuitenkaan välttämättä pidä paikkaansa.

Justin Bieberin edustajat nimittäin kiistävät TMZ-sivustolle tähden häpäisseen Argentiinan lipun. Heidän mukaansa kyseessä ei ollut lippu, vaan maan lipun kuvalla varustettu t-paita. Edustajat kertovat fanien heittelevän lavalle usein esimerkiksi rintaliivejä, ja Bieberin yrittäneen vain siivota esiintymislavaa jotta hän ei kompastuisi niihin.

Argentiinan viranomaiset ovat kuitenkin suivaantuneet teinitähden toiminnasta. Maan suurlähettiläs kertoi TMZ:lle uskovansa teon tarkoittavan sitä, ettei Justin Bieber kunnioita Argentiinaa. Lipun häpäiseminen saattaa maassa johtaa jopa neljän vuoden vankeusrangaistukseen. On kuitenkin epätodennäköistä, että Argentiinan viranomaiset nostaisivat tapauksesta syytteitä Bieberiä kohtaan.