Taylor Swift kuin huippumalli – näin poseerasi Victorian enkelien kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Taylor Swift nauttii suuresta suosiosta etenkin Yhdysvalloissa. Tähti eroaa lukuisista nuorista naisartisteista kiltin tytön imagollaan. Swiftiltä ei olla totuttu näkemään esimerkiksi samankaltaisia shokkitempauksia kuin Miley Cyrusilta.

Nyt Taylor Swift on esiintynyt Victoria’s Secret Fashion Show -muotinäytöksessä, jossa laulajattaren esiintyminen ja tyyli on eronnut hivenen hänen tavanomaisesta kiltistä imagostaan. Tähti esiintyi lavalla Iso-Britannian lipun värein koristellussa lyhyessä mekossa ja tavallista rohkeammassa kaula-aukossa. Itsevarma Swift ei kalvennut huippumallien vierellä myöskään punaisella matolla.

Taylor Swift pokasi hiljattain We Are Never Getting Back Together -singlellään Guinnessin maailmaennätyksen, sillä kappale on kaikkien aikojen nopeimmin myynyt digitaalinen single. Laulu kiipesi iTunesin ykköseksi 50 minuutissa.