Elina on Kiimaisin opiskelijatyttö 2013: ”Vähintään kolme miestä viikossa!”

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Nuorena seksihalut käyvät kovemmilla kierroksilla, ja omia paineitaan haluaa vapauttaa ehkä useammin kuin kerran kerran kuukaudessa. Brittiläinen Shag at Uni -sivusto on listannut Britannian kiimaisimmat oppilaat, ja kyseenalaisen tittelin voitti lopulta Elina Desaine.

Kuva: Shagatuni.com
Kuva: Shagatuni.com

Latviasta kotoisin oleva neitokainen voitti 800 dollarin palkinnon harrastamalla viikoittain seksiä ainakin kolmen miehen kanssa. Hän sai palkinnoksi myös elinikäisen kondomivaraston. Neitokainen opiskelee Exeterin yliopistossa tietojenkäsittelytieteitä. Desainen mukaan kilpailun voitto teki hänet vain kiimaisemmaksi.

– Kaikki ystäväni ovat samanlaisia. Me haluamme vain pitää hauskaa ja käydä ulkona. Yliopistoelämän kolme vuotta on tarkoituskin olla villiä aikaa, kun sen jälkeen elämä asettuu aloilleen. Aika kuluu nopeasti, kertoi Elina Desaine New York Daily News -sivustolle.