Lapsi katosi 5-vuotiaana – löysi kotinsa Googlesta 26 vuotta myöhemmin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyinen teknologia on mahdollistanut valtavasti uusia asioita, joista merkittävimpiä ovat erilaisiin paikkatietoihin ja valokuviin liittyvät asiat. Google Mapsin ja Street View -palvelun avulla kuka tahansa voi matkailla sekunneissa minne tahansa maailmassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Saroo Brierley katosi kotoaan Intiasta 5-vuotiaana, kun hän päätyi junanvaunuun ilman perheenjäseniään. Hänen alkuperästään ei ollut mitään tietoa, joten poika adoptoitiin Australiaan. 26 vuotta myöhemmin mies ryhtyi etsimään kotiaan Googlen palveluista, koska muisti vielä joitain näkymiä kotikaupungistaan.

Lopulta eräs rautatieasemalta ikuistettu valokuva vaikutti tutulta, ja mies matkusti sinne. Paikalle päästyään mies luotti siihen, että osaisi itse siitä eteenpäin, ja niin kävikin. Lopulta hän oli eräällä tutulla ovella, jonka takana oli hänen kotinsa. Oven liepeiltä hän löysi äitinsä.