Tässä on internetin vihatuin nainen! TV-tähti retosteli leijonan ampumisella

Digi Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa hyvät ja huonot uutiset leviävät nopeasti, ja yhteisöllisyys voimistaa kokemuksia niin hyvässä kuin pahassa. Tällä viikolla internetin vihatuin nainen on televisiotähti Melissa Bachman, jonka Twitter ja Facebook-viestit ja -kuvat ovat raivostuttaneet miljoonat ihmiset.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Eteläafrikkalainen Melissa Bachman julkaisi Twitterissä viestin, jossa kertoi viettäneensä ”uskomattoman metsästyspäivän”. Kuvassa hän poseeraa hetkeä aiemmin ampumansa kuolleen leijonan ja kiväärin kanssa erittäin tyytyväisen näköisenä. Tapaus ei ollut ensimmäinen, sillä hänen Facebook-profiilistaan löytyy kuvia monista muistakin ammutuista eläimistä.

melissabachman17112013e

Nettiraivo on noussut siihen pisteeseen, että verkossa kerätään jo adressia, jossa vaaditaan Melissa Bachmanille porttikieltoa Etelä-Afrikkaan. Tällä hetkellä adressin on allekirjoittanut jo yli 56.000 ihmistä. Melissa Bachmanin Twitter-tili on nyt poistettu, mutta kuvat ja päivitykset leviävät edelleen verkossa. Myös Melissan verkkosivut on jouduttu sulkemaan.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook
Kuva: Facebook
Kuva: Facebook
Kuva: Facebook
Kuva: Facebook