Alyssa Arce käänsi katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin miestenlehti Playboy julkaistaan yhä edelleen paperimuodossa, ja lehden jokaisessa numerossa esitellään niin ikään edelleen kuukauden Playmate. Heinäkuussa 2013 kuukauden kaunottarena sai kunnian poseerata Alyssa Arce.

Eilen Alyssa Arce ikuistettiin lehden sivujen sijaan uimarannalla, jossa hän käänsi muotoineen katseet näyttäviin punaisiin bikineihin pukeutuneena. Miami Beachin rannalla olleet eivät nimittäin voineet olla huomaamatta uhkeaa kaunotarta, joka kävi myös vedessä vilvoittelemassa.

21-vuotias Alyssa Arce on amerikkalainen Etelä-Carolinassa varttunut mallikaunotar, joka teki läpimurtonsa Playboyn kuukauden Playmatena esitellessään 34D-muotojaan lehden sivuilla ja keskiaukemalla. Miestenlehden kuvat olivat Sasha Eisenmannin kuvaamia.