Arttu Wiskari sai lapsen – itki ilosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen laulajatähti Arttu Wiskari on viimein saanut kovasti odotetun lapsen, sillä vaimo Pauliina Wiskari synnytti pariskunnan esikoisen tänään kello 17.58. Ihastuttavalla 3,2-kiloisella pienokaisella oli syntyessään pituutta 51 senttiä.

– En muista oonko koskaan itkenyt ilosta, mutta kun tää jässikkä rääkäisi ekat keuhkolliset pihalle niin olin valmista kauraa, Arttu Wiskari kirjoitti Facebookissa.

Wiskarin perheen odotusta seurattiin tavallista tarkemmin, koska Arttu on ollut koko syksyn ajan taitoluistelemassa kilpaa Dancing On Ice -televisiosarjassa. Kilpailu on mennyt Wiskarilla upeasti, sillä hän on selviytynyt jo kolmen parhaan julkkistähden joukkoon.

Stara kertoi lokakuun alussa, että Arttu ja Pauliina olivat menneet kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Pariskunta järjestää varsinaiset hääjuhlat vasta myöhemmin, eli parin ystävät ja sukulaiset eivät ole vielä päässeet tanssimaan häitä perinteiseen tapaan.