22 kuvaa Dan Bilzerianin elämästä – voiko rahaa olla liikaa?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Pokeri on tuottanut maailmaan monia rikkaita ihmisiä, sillä joillekin se on tuonut miljoonien omaisuuden. Toisilla taas ei ole ollut ihan yhtä hyvä tuuri, sillä voittorahat ovat aina pois jonkun toisen taskuista. Nyt päästään tutustumaan mieheen, joka on yleensä voitolla.

Monet Staran lukijat ovat varmasti huomanneet rikkaiden ja kuuluisien ihmisten esittelevän mielellään omaisuuttaan ja elämäntyylejään Instagramissa. Tässä ovat kunnostautuneet niin Kardashianin klaanin jäsenet kuin esimerkiksi Rich Kids of Instagram -sivuston nuoret.

Kovimmatkin julkkisperijät ja Hollywood-tähdet jäävät kuitenkin kauas taakse sen rinnalla, miten leveää elämää pokerimiljonääri Dan Bilzerian elää. Ainakin Instagram-tilinsä perusteella. Miehen mieltymykset tulevat sosiaalisen median avulla nopeasti selville, sillä monimiljonääri ei ole ujo pintaliitoisen elämäntyylinsä suhteen.

Dan Bilzerianin Instagramissa esitellään muun muassa kolaroitua Ferraria, puolialastomia naisia, setelitukkoja, viihde-elektroniikkaa ja monen sortin kulkuneuvoja. Kuvista käy myös selväksi entisen laivaston värvätyn suuri rakkaus ampuma-aseita kohtaan.