Haki töihin seksikauppaan – jäi heti kiinni dildovarkaudesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Nuori nainen saapui 29. lokakuuta floridalaiseen Intimate Treasures -seksikauppaan ilmeisesti hakeakseen liikkeeseen töihin. Hän jätti myyjälle tietonsa ja poistui tämän jälkeen liikkeestä. Pian myyjä kuitenkin huomasi kaupassa esillä olleen Short & Sweet -mallisen hieromasauvan kadonneen.

Kaupan valvontakameran tallentama videokuva paljasti töitä hakeneen naisen piilottaneen dildon housuihinsa. Tapauksen nainen, 23-vuotias LeAnn Frauens, oli kuitenkin ehtinyt antaa myyjälle jo hänen oikean osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Pitkäkyntisen työnhakijan paikantaminen oli siis poliiseille varsin helppoa.

The Smoking Gun -sivuston mukaan yllättynyt ja nolostunut nainen ei tehnyt viranomaisille vastarintaa, vaan luovutti näille seksilelun suosiolla. LeAnn Frauens kertoi olleensa Intimate Treasures -liikkeessä vieraillessaan niin humalassa, ettei muista koko tilanteesta mitään. Poliisien mukaan nainen oli jo ehtinyt käyttää varastamaansa hieromasauvaa, eikä ollut puhdistanut sitä käytön jälkeen.

LeAnn Frauens pidätettiin, mutta hänet vapautettiin myöhemmin 100 dollarin takuusummaa vastaan. Hieromasauvan tarpeessa ollut nainen olisi selvinnyt halvemmalla ilman kännisekoiluaan, sillä Short & Sweet -dildon hinta olisi ollut liikkeessä 59.95 dollaria. Tapauksen naista ei oletettavasti valittu hakemaansa työtehtävään.