Naiset tahtovat menestyviä miehiä – luuserit eivät kiinnosta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet syksyn aikana lukuisia esimerkkejä siitä, kuinka naiset lankeavat ennemmin hyvätuloisen herran kuin tavallisen kaverin pauloihin. Nyt esimerkki toistetaan YouTube-sketsissä otsikolla: Girls Are Assholes.

Tapahtumapaikkana toimii tuikitavallinen ravintola, jossa niin sanotusti haku päällä olevat neitokaiset nojailevat baaritiskiin muita katseillaan mittaillen. Seuraavassa heidän luokseen saapuu mukavan oloinen ja tavallinen nuori mies, joka tahtoisi tarjota naiselle drinkin. Neitokainen kuitenkin kieltäytyy kunniasta ja päivittelee, miksi kaikki kummajaiset ajautuvat hänen luokseen.

Myöhemmin naisten luokse saapuu tummapukuinen herrasmies, joka kommenteillaan paljastaa tietävänsä naisesta aivan liikaa – kuukautiskiertoa myöten. Tämä herra saa stalkkaamisestaan huolimatta pisteet kotiin, koska on pukeutunut ensimmäistä yrittäjää paremmin. Video on karrikoitu esimerkki pintaliitäjistä, joille ulkokuori ja status on muita elämän aspekteja tärkempi seikka.