Halaavat koirat sulattavat sydämiä – tässä kohuttu kuva sokeasta pienokaisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuuluisimmat koirat maailmassa lienevät kaksi saman pentueen kahdeksankuukautista jäsentä, joista toinen on sokea. Jermaine ja Jeffrey -nimet saaneet koirat löydettiin viime kuussa Yhdysvalloissa Philadelphian kaduilta, jossa ne vaeltelivat kodittomina.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jeffrey on sokea, joten Jermaine on ryhtynyt auttamaan veljeään uskollisesti kaikessa, eikä jätä kaveria missään vaiheessa yksin. Operation Ava -järjestön pelastamat nelijalkaiset ovat saaneet aikaan kovasti ihastusta, kun niille yritetään parhaillaan etsiä rakastavaa kotia. Järjestö julkaisi ilmoituksessa valokuvia koirista, ja kuvat lähtivät välittömästi leviämään verkossa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash