Justin Bieber lehtijutuista: ”Ei kiinnosta v***uakaan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieber on tehnyt tänä vuonna sen, mitä monet musiikkimaailmaa ikänsä seuranneet tavallaan odottivatkin. Hän on kasvanut teinipopparista aikuisten hiekkalaatikolla leikkiväksi toilailijaksi, joka on kaikesta huolimatta maailman suosituin nuori artisti.

Median jahti väsyttää yleensä paatuneimmankin julkkiksen, ja näin on käynyt myös Justin Bieberille. Tänä vuonna tämä levymyynnin kuningas on ehtinyt aiheuttaa pahennusta nopeilla urheiluautoillaan, äänekkäillä kotibileillään, alaikäisenä juopottelemisellaan, kannabiksen polttamisellaan, ämpäriin virtsaamisellaan ja pornotähtien tapailemisellaan.

19-vuotiaan Justin Bieberin elämä kuulostaa siis lähestulkoon samanlaiselta kuin häntä parikymmentä vuotta vanhempien rokkikukkojen. The Hollywood Reporter sai Bieberin haastateltavakseen, ja nuori mies käytti tilaisuuden hyväkseen lataamalla mielipiteensä tiskiin.

– En haistata v***ujakaan sille, että olen holtiton ja teen mitä lystään. Minua ei vaan kiinnosta v***uakaan, mitä muut minusta sanovat, teinipoppari mahtaili.

– Tiedän kuka olen ja mitä teen elämälläni. Tiedän mitä olen saavuttanut ja mitä tulen saavuttamaan esiintyjänä, kirjoittajana, artistina, persoonana ja ihmisenä. Olen onnellinen siitä miehestä, joka tulevaisuudessa olen, hän jatkoi.

Lisäksi Bieber painotti, että ei nykyisin luota enää muihun kuin manageriinsa Scooter Brauniin ja omiin vanhempiinsa. Hän vakuutti, että ei myöskään yritä käyttäytyä jollain tietyllä tavalla, vaan elää omalla tyylillään, joka nyt vain sattuu olemaan ”swag”. Teinikieltä ymmärtämättömille kerrottakoon, että swag tarkoittaa nykyisin suurin piirtein samaa asiaa kuin cool.