Rap-konsertilla traaginen loppu: Puukkomies riehui mosh-pitissä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Keikoilla innokkaimmat ryhtyvät tanssimaan eturivin tuntumassa mosh-pitin keskellä toisiaan tönien sekä ringissä juosten ja hyppien. Mosh-pit on ikään kuin hallittua väkivaltaa, jossa kuitenkin nostetaan kaatuneet kanssatoverit avuliaasti ylös.

Mosh-pitit ovat tuttu näky etenkin raskaamman musiikin keikoilla, mutta nyt räppäri Waka Flocka Flamen keikalla olleet joutuivat keskelle kaikkien aikojen karmeinta mosh-pitiä. Räppäri oli esiintynyt Kalifornian Santa Anassa, kun joku oli alkanut heilua puukon kanssa yleisön keskellä.

Puukottaja onnistui vahingoittamaan kahta miestä, mutta kumpikin selvisi tilanteesta sairaalahoidolla. 19-vuotias mies sai puukosta olkapäähän ja 22-vuotias iskun selkään. Tekijää ei ole tavoitettu ja puukottajan uskotaan valinneen uhrinsa sattumanvaraisesti, ABC uutisoi.