Uskottomuuspilalla karu loppu – tyttöystävä tunnusti pettämisen

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Parisuhteessa ei pitäisi koskaan lähteä pilailemaan niin vakavalla asialla kuin uskottomuus on. Nyt eräs nuori mies päätti kuitenkin yllättää tyttöystävänsä viiden vuoden seurustelun jälkeen huijaamalla, että hän oli kolme viikkoa aiemmin pettänyt tyttöystäväänsä matkallaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Piilotettu kamera kuvasi tyttöystävän reaktiot, jotka olivat odotetusti itkuiset. Varsinainen yllätys tuli kuitenkin pian ensireaktion jälkeen, kun tyttöystävä paljasti itsekin pettäneensä miestään. Pilailu sai siis täysin uuden käänteen, ja videolle tallentuivat miehen reaktiot. Hetken kuluttua tyttöystävä kuitenkin paljasti, että kyseessä oli vain vastavedätys miehen suunnitelmien paljastuttua.

– Näin sinun pienen kamerasi. Luulin, että aioit kosia, tyttöystävä kertoi.