Poliisit pysäyttivät urheilutähden – tyrmistyivät näkemästään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut, baseball-pelaaja. Mies on yhdistetty urallaan useita kertoja huumausaineisiin, ja nyt hän viimeistään osoitti olevansa niin sanotusti ihan pihalla.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Canseco oli nimittäin pysäytetty poliisien toimesta keskellä Nevadan autiomaata. Ex-urheilija twiittasi tapahtumasta Twitter-profiiliinsa kuvan kera: ”Minut juuri käskettiin pysähtymään ja minulla on vuohia autossa. Poliisit nauroivat meidän vuohiparoille. Asiaa”.

Monet alkoivat tiedustella, mitä ihmettä vuohet tekivät miehen autossa ja miksi yksi kuvassa ollut yksilö oli vaipoissa. Mies vastasi, että hän oli hankkinut pyörtyileviä vuohia tyttöystävän kanssa. Eläimillä oli automatkojen aikana vaipat, jotta ne eivät tekisi tarpeitaan ympäriinsä. Myöhemmin Cansecon tyttöystävä paljasti, että vuohet olivat matkalla heidän henkilökohtaiseen eläintarhaansa.