Tuntematon jätti tarjoilijalle 1 000 dollarin tipin: ”Matkalippusi Italiaan”

Ohhoh! · Stara.fi

Uutisia lukiessa tulee usein väistämättä mieleen, että hyvyys on katoavaa kansanperinnettä. Poikkeuksia kuitenkin on, ja usein sellaiset henkilöt eivät halua edes nimeään julkisuuteen. Eräs tällaisista ihmisistä käväisi viime kesänä Yhdysvalloissa ravintolassa, jossa tarjoilija kertoi unelmastaan.

Kuva: Casualcynic.tumblr.com
Kuva: Casualcynic.tumblr.com

Äiti ja hänen tyttärensä olivat työskennelleet jo pitkään tarjoilijoina, ja italialaistaustaisen äidin haaveena oli päästä vierailemaan Italiassa. Eräänä päivänä hän kertoi Italiasta eräälle miesasiakkaalle, joka jätti lähtiessään todellisen yllätyksen. Hän kiitti, toivotti hyvää jatkoa ja antoi 1.000 dollarin tipin. Viestissään mies kertoi, että siinä oli naiselle matkalippu Italiaan.