Zombiet valtasivat Monopoli-maailman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elävät kuolleet, eli zombiet, ovat nykyään entistä suositumpi aihe elokuvissa, televisiossa ja videopeleissä. Legendaariset verta ja suolenpätkiä sisältävät zombie-elokuvat ovat saaneet rinnalle nykyaikaisia televisiosarjoja, joista suosituin on The Walking Dead.

Sarjan neljäs tuotantokausi alkoi Yhdysvalloissa 13. lokakuuta 2013. Sarja on niin suosittu, että se on päässyt nyt myös sopivasti ennen joulumarkkinoita Monopoli-lautapelin teemaksi. Uusi peli on nimeltään Monopoly – The Walking Dead Survival Edition. Koska tämä ei yksinään riitä mullistamaan perinteisten pelien maailmaa, on samainen teema toistettu myös legendaarisessa strategiapeli Riskissä, Geegologie-sivusto esittelee.

Samannimiseen sarjakuvaan perustuva The Walking Dead -sarja on ollut valtava menestys. Nyt AMC-kanava suunnittelee jo toista televisiosarjaa, joka sijoittuisi The Walking Deadin zombieiden täyttämään maailmaan. Uutta sisarsarjaa työstämässä ovat alkuperäisestä tutut Robert Kirkman, Gale Anne Hurd ja David Alpert.