Järkyttävä video Yhdysvalloista – katastrofielokuvasta tuli totta

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa on nähty viime vuosina lukuisia tornadoja, jotka ovat aiheuttaneet mittaamattoman paljon tuhoa sekä omaisuudelle että ihmisille. Parhaillaan Yhdysvalloissa on meneillään tornadokausi, jonka ikäviä tuloksia nähdään ajoittain myös verkossa. Nyt vuorossa on poikkeuksellisen raju video.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tyttärensä Josie Taylor Wellsin kanssa kotona kaksin ollut perheenisä Marc Wells kuvasi ulkona massiivista tornadoa videolle, ja huomasi pian sen lähestyvän juuri heidän taloaan. Perheen äiti ja muut lapset olivat poissa kaupungista, mutta isä ja tytär joutuivat pakenemaan tornadoa talonsa kellariin. Sieltä noustessaan he saivat todistaa näkyä, jollaisia on totuttu näkemään lähinnä katastrofielokuvissa.