Kelly Brook hehkuu glamouria muotoja korostavassa iltapuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallina työskentelevä Kelly Brook lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin brittiläisiin julkkiskaunottariin. Hänet on nähty taannoin esimerkiksi mainoskuvissa, joissa hän esitteli omaa New Look -ketjussa myytävää alusvaatemallistoaan.

Kelly Brook on tuttu näky erilaisista bikini- ja alusvaatekuvista mutta nyt neitokainen on todistanut olevansa aivan yhtä upea näky myös glamour-tyyliin pukeutuneena. Mallikaunotar saapui uuden Lontoossa sijaitsevan Steam And Rye -baarinsa avajaisiin kimaltelevassa iltapuvussa, joka tietenkin korosti myös tähden kuuluisia muotoja.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.