Poliisikin hämmästyi – rattijuoppo kaahasi autonsa omakotitalon katolle

Ohhoh! · Stara.fi

Rattijuoppojen aiheuttamissa onnettomuuksissa auto ajautuu yleensä ulos tieltä päätyäkseen pellolle tai metsään, mutta ikävän usein myös vastaantulevien kaistalle. Nyt Yhdysvalloissa ihmetellään poikkeuksellista tapausta, jossa henkilöauto päätyi rattijuopon ohjastamana omakotitalon katolle.

Yhdysvaltojen Forest Acresissä varhain tänä aamuna sattuneessa onnettomuudessa poliisipartio huomasi todennäköisen huumekaupan tapahtumisen henkilöauton vierellä. Auton lähtiessä liikkeelle se liikehti epämääräisesti, joten poliisit päättivät pysäyttää ajoneuvon. Se ei kuitenkaan onnistunut, sillä kuljettaja lähti kaahaamaan poliiseja pakoon.

Pienen takaa-ajon jälkeen auton löytyi yllättäen omakotitalon katolta, WIS-TV uutisoi. Talossa asuva perhe oli turman sattuessa kotona, mutta he selvisivät onnettomuudesta vammoitta. Perheenisä kertoi uutisille kuulleensa kovaäänisen pamauksen, johon koko perhe heräsi. Ulko-ovella poliisi kertoi isälle, että talon katolla oli henkilöauto. Kuljettaja pääsi pakenemaan paikalta. Autosta löytyi kokaiinia.