Simon Cowell järjestää unelmien kosinnan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simo Cowell tahtoo kertomansa mukaan olla hyvä isä, ja hänen mielestään se onnistuu vain kasvattamalla lapsi perheenä Lauren Silvermanin kanssa. Nyt mies on päättänyt kosia Laurenia ja hän on hankkinut jopa sormuksen valmiiksi.

People-lehden mukaan Simon on suunnitellut jo tovin spesiaalia joulukosintaa. Mies on yrittänyt pitää kosintamenot salaisuutena, mutta sen verran tapahtumasta tiedetään etukäteen, että hän on hankkinut sormuksen ja aikoo kosia naista Karibialla lomaillessaan. Simon Cowell kertoi taannoin olevansa ylpeä isäksi tulemisesta ja hän kertoi lapsensa olevan poika.

Simonin mukaan jälkikasvu tulee puhumaan brittiläistä englantia siitä huolimatta, että tämän äiti on yhdysvaltalainen. Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja kasvatus. Miehen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä ja ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.