Omituisimmat kuolemat listattiin – näinkin oudosti henki voi lähteä

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Maailmalla leviää välillä uutisia lievästi sanottuna erikoisista kuolemantapauksista. Amerikkalainen viihdesivusto Oddee listasi kymmenen kuolemaa, jotka varmasti poikkeavat oleellisesti tavallisimmista kuolinsyistä.

Venäläisnainen Dafilyu Mukhametzyanov esimerkiksi kuoli sydänkohtaukseen herättyään arkussa omissa hautajaisissaan. 49-vuotias nainen oli virheellisesti todettu kuolleeksi. Loppujen lopuksi tämän omat hautajaiset tappoivat naisen tämän järkytyttyä asiasta niin pahasti. Listalle on päätynyt myös kanadalaismorsian, joka hukkui poseeratessaan omaa hääkuvaansa varten. Maria Pantazopoulos oli seissyt matalassa joessa kuvaa varten, jolloin hänen mekkonsa helma oli kastunut. Märkä mekko vetäisi morsiammen virtaukseen, ja hänet löydettiin myöhemmin hukkuneena.

Erikoisen kuoleman kohtasi myös 77-vuotias David Pendleton, jonka poliisi ampui kuoliaaksi oman hautakivensä edessä. Pendleton oli vierailemassa vastikään menehtyneen vaimonsa haudalla, kun poliisi löysi hänet sekavana ja aseella varustettuna. Kun mies ei suostunut laskemaan asettaan, poliisi ampui hänet. Mies menehtyi sukuhaudalleen, johon oli jo kaiverrettu hänen nimensä ja syntymäaikansa.

Listalle on myös päätynyt William Martinez -niminen mies, joka menehtyi vuonna 2009. Martinez kuoli viettäessään kimppakivaa miespuolisen ystävänsä ja naisen, joka ei ollut hänen vaimonsa, kanssa. Vaimoaan pettäneen miehen perhe palkittiin vuonna 2012 kolmen miljoonan dollarin korvauksella, sillä Martinezin lääkäri ei ollut varoittanut tätä yliaktiivisuuden tuomista vaaroista.