Hotelli iski Justin Bieberille eteen nolon sopimuksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on viihtynyt otsikoissa viime aikoina mitä erilaisimmista syistä johtuen. Justin kiertää parhaillaan ympäri maailmaa keikkojensa merkeissä, ja koska hänestä liikkuu värikkäitä huhuja, ovat hotellitkin jo varustautuneet tähden oikutteluun.

Uusiseelantilainen Langham-hotelli varautui tähden tuloon siten, että Bieber joutui ennen yöpymisen hyväksymistä allekirjoittamaan sopimuksen, jossa lupautui käyttäytymään hyvin.

Sopimuksessa muun muassa kiellettiin popparia tuomasta luksussviittiinsä tyttöjä ja syömästä hotellihuoneessa vieraiden kanssa. Bieberin oli pakko suostua ehtoihin, koska alueella ei ollut muita hänen turvallisuusvaatimuksiaan täyttäviä hotelleja.

– Justin heitetään ulos, jos hän ei seuraa sääntöjä. He eivät välitä siitä kuka hän on. Hänen tiiminsä täytyi allekirjoittaa sopimus, jossa on iso lista vaatimuksia. Niissä estetään hänen juhlimisensa ja muiden hotellivieraiden häirintä, kertoi lähde Daily Star -lehdelle.

Kanadalainen Justin Drew Bieber on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joiden nimet ovat My World 2.0, Under the Mistletoe ja Believe. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Believe-kiertueellaan. Tähti seurusteli useita vuosia on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Viime aikoina popparin on kerrottu viihtyneen paremmin prostituoitujen parissa.