Näyttääkö kaunotar tutulta? Yulianan kuvia käytettiin deittisivun huijausprofiileissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin syövereistä löytyy lukemattomia tosielämän ihmissuhteiden solmimista oikeasti helpottavia verkkopalveluja, mutta myös alan huijaussivustoja löytyy sadoittain. Eräs verkkopalvelu joutuu nyt tuomioistuimeen, koska sen huijausprofiileissa käytettiin luvattomasti erään kaunottaren kuvia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Floridalainen 34-vuotias mallikaunotar Yuliana Avalos vaatii maailmanlaajuisesti tunnetulta Match.comilta peräti 3,5 miljoonan dollarin korvauksia, koska hänen kuvillaan oli perustettu palveluun satoja huijausprofiileja viimeksi kuluneiden kuuden vuoden aikana.

Oikeuteen toimitetun kanteen perusteluissa kerrotaan, että tuhannet muutkin kaunottaret ovat joutuneet samanlaiseen tilanteeseen, jossa heidän kuviaan käytetään luvattomasti tekaistuissa deittiprofiileissa sekä myös Facebook-profiileissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash