Justin Bieber hyppäsi jyrkänteeltä mereen – paparazzi kuvasi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber kommentoi äskettäin median kirjoitteluja itsestään – mies kun on lööpeissä viihtynyt mitä erilaisempien syiden takia. Bieberiä ei omien sanojensa mukaan välitä v***ujakaan siitä, että häntä on esimerkiksi väitetty holtittomaksi.

Moni Bieberin vihaaja lienee nähnyt viimeisimmästä hetkestä unta – kun nuori poppari hyppää omavalintaisesti alas jyrkänteeltä. 19-vuotias Justin lomaili nimittäin äskettäin Havaijilla ja piti pientä lomaa kiertueeltaan. Hän hyppäsi Kauain saaren Shipwreck Beachin kalliolta mereen.

Rantaa ei suositella yleisesti uintiin vaarallisen rannan ja puutteellisen uimavalvonnan takia. Henkivartijoiden ja oppaan kanssa paikalla ollut tähti ei kuitenkaan välittänyt suosituksista vaan molskahti punaisine shortseineen veteen kuin myllynkivi. Iloisena rantaan kavunnut lihaksikas tähti esitteli paparazzeille myös ylävartaloaan peittäviä tatuointeja.

Justin Bieberin naisasiat ovat viime aikoina olleet tapetilla. Hänen on kerrottu iskeneen silmänsä 30-vuotiaaseen DJ-kaunotar Lauren Popeen. Tähti kutsui TOWIE-kaunottaren kotibileisiinsä Los Angelesiin. Aiemmin hänet yhdistettiin pornotähti Tati Nevesiin, kun neito kuvasi nukkuvaa popparia hotellihuoneessa väitetyn yhteisen seksiyön jälkeen.