Charlie Sheen täytti kuolevan fanin viimeisen toiveen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Charlie Sheen on losangelesilaisten bilettäjien oma Kummisetä, jonka mieltymykset huumeiden, strippareiden ja alkoholihuuruisen sekoilun täyttämiin bileisiin ovat monelle tuttuja viihdelehtien uutispätkistä.

Koomikko on myös muutenkin hieno mies, sillä hänessä on hyväntekijän vikaa. 25.000 dollaria Filippiinien taifuunin uhreille lahjoittanut tähti on nyt suostunut täyttämään erään kuolevan faninsa viimeisen toiveen.

48-vuotias Charlie meni pyynnöstä Arizonaan tapaamaan faniaan Marion Minchukia, jolla on vain kuukausi elinaikaa. Sheen kustansi Minchukille, tämän tyttöystävälle ja sairaanhoitajalle ensimmäisen luokan lentoliput Los Angelesiin.

He pääsivät vierailemaan Anger Management -komediasarjan studiolla. Ryhmä kutsuttiin vieraaksi myös Charlien kotiin, jossa he söivät lounasta ja katselivat tähden elokuvateatterihuoneessa Gravity-elokuvan. Minchuk sai yhteyden koomikkoon tämän edustajan avulla, eikä Sheenillä ollut mitään hyvää tekoa vastaan, uutisoi Female First -sivusto.

Charlie Sheen, eli Carlos Irwin Estévez on näyttelijä Martin Sheenin poika. Myös hänen sisaruksensa Emilio, Ramon ja Renée Estévez ovat näyttelijöitä. Sheen on ollut kolmesti naimisissa. Sheen on tähdittänyt tänä vuonna Scary Movie 5 ja Machete Kills -elokuvia.