Justin Bieber maalasi jälleen graffitin – tässä teos valmiina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieber on viihtynyt otsikoissa viime aikoina mitä erilaisimmista syistä johtuen. Taannoisella Brasilian matkallaan poptähteä syytettiin laittoman graffitin maalaamisesta, joka kuului tosin laulajan aiheuttamista kohuista pienimpiin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt Justin Bieber on seurueensa kanssa maalannut graffitteja myös Australian Surfers Paradisessa sijaitsevan QT-hotellin seinään. Bieberin käsialaa maalauksista on ainakin abstraktia tyyliä edustava pinkki, isohampainen pää, jolla on suussaan savuketta muistuttava asia. News.com.au-uutissivuston mukaan hotellin henkilökunta kommentoi graffitien olevan luvallisia.

Kanadalainen Justin Drew Bieber on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joiden nimet ovat My World 2.0, Under the Mistletoe ja Believe. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Believe-kiertueellaan. Tähti seurusteli useita vuosia on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Viime aikoina popparin on kerrottu viihtyneen paremmin prostituoitujen parissa.