Ex-miehen raju väite: Julkkiskokki pahassa huumekoukussa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki Nigella Lawson tunnetaan ruokaohjelmistaan ja kirjoittamistaan ruokateoksista. Kaunotar oli naimisissa miljonääri Charles Saatchin kanssa, mutta he erosivat, kun Charles kuristi Nigellaa kaksin käsin paparazzikuvissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Nyt parin välejä selvitetään oikeudessa, jossa Charles väittää Nigellan käyttävän säännöllisesti huumeita. 53-vuotiaan Nigellan väitetään myös lahjoneen entiset assistenttinsa 826.000 eurolla, jotta he eivät kertoisi julkkiskokin käyttävän kokaiinia, polttavan kannabista ja syövän reseptilääkkeitä päivittäin. Nämä rahat olivat 70-vuotiaan Charlesin mukaan kaiken lisäksi peräisin hänen tililtään, Femail First raportoi.

Ex-mies oli saanut tietää Nigellan huumekoukusta vasta eron jälkeen, ja Charles onkin ryhtynyt nimittämään entistä vaimoaan osuvasti Higellaksi. Brittiläinen Nigella Lawson on julkaissut useita ruoanlaittoa käsitteleviä teoksia. Hänet tunnetaan flirttailevasta tv-juontamisestaan. Lawson onkin saanut vuosien saatossa tittelin Ruokapornon Kuningatar, koska hän ei häpeile nauttia aistikkaasti laittamastaan ruoasta.