Mies myy kiveksensä – ostaa rahoilla urheiluauton

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme jokin aika sitten lasvegasilaisesta miehestä, joka halusi myydä kiveksensä 28.000 eurolla. Mark Parisi myy toisen kiveksistään tieteelliseen tutkimukseen. Nyt hän on paljastanut, mitä aikoo tehdä mittavalla rahatukolla.

Parisi näkee pallejakin tärkeämmäksi omistaa hienon urheiluauton. Hänen unelmansa on omistaa Nissan 370 -luksuskaara, ja sen hän aikoo ostaa rahoillaan. Mies tunnusti aikomuksensa The Doctors -televisio-ohjelmassa, jolloin sen naisyleisössä nähtiin inhon väristystä kuvaavia katseita.

Parisin kiveksen leikkausoperaatiosta kuvataan myös realitysarjaa, joten hän saa roppakaupalla julkisuutta järjettömältä vaikuttavan päätöksensä takia. Täysin tyhjiksi eivät Markin pussit jää, sillä aito kives korvataan keinotekoisella pallolla. Suunnitelman mukaan mies pääsee leikkauksen jälkeen parin viikon päästä pois sairaalasta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.