18 kuvaa maailman suloisimmista koirakaveruksista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yleensä Instagramissa seurataan julkkiksia, yrityksiä tai muuten mielenkiintoisia tahoja. Nyt kuitenkin eräs koirakaksikko on saavuttanut kuvapalvelussa huikean suosion yli 100.000 seuraajalla. Saammeko esitellä: Tässä ovat Harlow ja Indiana.

Harlow on upea ja komea weimarinseisoja, joka rakastaa kameralle poseeraamista. Isoa koiraa kohtasi kuitenkin taannoin suuri suru, kun sen paras ystävä, mäyräkoiravanhus Sage, lähti korkean ikänsä vuoksi sateenkaarisillalle. Pian Harlow’n yksinäisyys muuttui uudeksi onneksi.

Perheeseen saapui nimittäin pieni mäyräkoirapentu Indiana, joka sulatti nopeasti myös Harlow-koiran sydämen. Kaksikko on ollut ensimmäisestä päivästä saakka erottamaton parivaljakko, ja heidän yhteiskuviaan on jaettu Instagramiin myös vieraiden ihmisten pällisteltäväksi. Harlow’n ja Indianan kuvista välittyy aito ystävyys, eikä kuvia katsoessa voi olla hymyilemättä.