Normipäivä kylpylässä? Maria twerkkasi puolialastomana peilin edessä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kiitos poppari Miley Cyrusin julkisten esiintymisten twerkkaamisesta on tullut eräs tämän hetken kovimmista pop-ilmiöistä. TOWIE-sarjasta tuttu brittikaunotar Maria Fowler on myös laittanut kortensa kekoon, mitä tulee pepun heiluttelemiseen.

Mallikaunotar vieraili äskettäin Titanic-kylpylässä Huddersfieldissä, jossa hän innostui esittelemään tanssitaitojaan kameran edessä. Maria tanssi pelkissä paperisissa alushousuissa peppu heiluen, ja kuvasi tilanteen yrittäen samalla peitellä paljasta yläosaansa käsillään.

Glamourmallina ja kolmossivun tyttönä tunnetuksi tullut Maria Fowler esiintyi The Only Way Is Essex -sarjassa vuosina 2010 – 2011. Neitokainen päätyi äskettäin otsikoihin itsemurhayrityksensä jälkeen, kun tähti otti yliannostuksen lääkkeitä masennuksen takia.