Tähän on tultu: Mies varasti naisen kännykän syömäpuikoilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Tarkkasilmäisiä ihmisiä riittää nykyään joka puolella, siispä nykypäivän varkaan täytyy olla tavanomaista ovelampi yksilö, jotta välttäisi kiinnijäämisen. YouTube-palvelussa julkaistiin äskettäin video, jossa on asiasta konkreettinen esimerkki.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Siinä nähdään nimittäin varas, joka käyttää ravintolan syömäpuikkoja apunaan rötöksessä. Hän vilkuilee ympärilleen ja työntää sitten tikut nuudeleitaan nauttivan leidin laukkuun. Mukaan tarttuu puhelin, joka löytää uuden paikan varkaan povitaskusta.

Tiehensä kävelevä mies ei vain tiedä, että tilanne tallentuu kuitenkin paikan valvontakameralle. On ihme, etteivät uhrin vieressä istuvat ihmiset huomaa takana tapahtuvaa epäilyttävää liikehdintää. Perinteinen Suomi-varas ei välttämättä pystyisi samaan haarukalla ja veitsellä.