Oppitunti helvetistä? Oppilas sytytti opettajan tuleen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Teini-iässä ihminen kokeilee rajojaan ja monet saattavatkin tuolloin päätyä ongelmatilanteisiin, koska eivät esimerkiksi seuraa koulun järjestyssääntöjä. Nyt 15-vuotias oppilas sytytti opettajansa palamaan kesken oppitunnin.

Tiedeaineiden opettaja Gabriela Penalba koki elämänsä järkytyksen, kun oppilas hiipi hänen taakseen kesken tunnin ja sytytti hiukset ja paidan tuleen tupakansytyttimellä. Tämän jälkeen sytytin lensi ulos ikkunasta ja kiusantekijä karkasi paikalta.

Oppilaat riensivät nopeasti auttamaan 23-vuotiasta Penalbaa liekkien sammuttamisessa, eikä nainen kaiken onneksi kärsinyt vakavista palovammoista. Tulen sytyttänyt oppilas saatiin pian kiinni, ja hän tunnusti teon poliisien kuulustelussa. Motiivi on toistaiseksi epäselvä. Oppilasta syytetään hyökkäyksestä ja pidätyksen välttelemisestä, uutisoi Gawker-sivusto.