40-vuotias Paul Walker kuoli auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin historia on täynnä tragedioita ja kohtalokkaita onnettomuuksia, joissa monet lupaavat suosikkinäyttelijät ovat menettäneet vuosien varrella henkensä. Nyt joukko on kasvanut ikävällä tavalla.

Näyttelijä Paul Walker on nimittäin kuollut Yhdysvalloissa. Hän menehtyi eilen lauantaina 40-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa ollessaan palaamassa gaalatapahtumasta Kaliforniassa. Autossa oli myös toinen mies, joka niin ikään menehtyi turmassa.

Paul Walkerin tiedottaja vahvisti suru-uutisen TMZ-julkaisulle ja kertoi näyttelijän olleen autossa matkustajana. Auto oli ajautunut vielä tuntemattomasta syystä tieltä ja räjähtänyt palamaan tien sivussa. Onnettomuuden syystä ei ole vielä tietoa.

PÄIVITYS: Verkossa on julkaistu video turmapaikalta.

PÄIVITYS: Poliisi epäilee turman syyksi rajua ylinopeutta.

PÄIVITYS: Hollywood-tähdet surevat ystävänsä poismenoa Twitterissä.