Paul Walkerin kuolema johtui rajusta ylinopeudesta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa surraan parhaillaan näyttelijä Paul Walkerin kuolemaa. Suosikkinäyttelijä menehtyi eilen lauantaina rajussa auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Walker oli autossa matkustajana, sillä autoa ohjasi hänen ystävänsä Roger Rodas. Molemmat miehet menehtyivät, ja nyt poliisi on arvioinut rajun ulosajon syytä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Reach Out Worldwide -organisaation tapahtumasta palaamassa olleiden miesten Porsche Carrera GT ajautui tieltä Los Angelesin pohjoispuolella Santa Claritassa. Onnettomuushetkellä ei ollut enää mitään tehtävissä miesten pelastamiseksi.

TMZ-julkaisun viranomaisilta saamien tämänhetkisten tietojen mukaan auto oli ajautunut tieltä ilmeisesti suurella nopudella ja osunut puihin, minkä seurauksena se räjähti palamaan. Poliisit eivät ole vielä antaneet virallista lausuntoa onnettomuuden syystä, mutta epävirallisten arvioiden mukaan syynä näyttää olleen ylinopeus. Roger Rodas on entinen kilpa-autoilija, joten hän oli keskimääräistä taidokkaampi kuljettaja.