Leona Lewis elää mielikuvitusmaailmassa: ”Se on kuin meditaatiota”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poptähti Leona Lewis tunnetaan herkkänä taiteilijasieluna, joka on avannut sisäistä maailmaansa aiemminkin suurelle yleisölle. X Factor -ohjelmasta kuuluisuuteen noussut tähti pohti taannoin muun muassa olleensa entisessä elämässään eläin.

Nyt Leona on paljastanut The Sun -lehdelle selviytymiskeinonsa kovaa viihdemaailmaa vastaan. Hänen mukaansa alalla on paljon ”haikaloja” ja hirveitä ihmisiä, joten hyvästä mielikuvituksesta on silloin tällöin apua tilanteissa.

– Elän yksisarvisten mystisessä maassa. Miten ette tiedä sitä? Ystävät sanovat, että olen aina siellä, missä kaikki on hauskaa ja suloista. Tämä elämäntyyli on upea, mutta törmään usein haikaloihin ja kauheisiin ihmisiin, joten yritän ympäröidä itseni yksisarvisihmisilla, kuten olen itsekin, kertoi Lewis haastattelussa.

– Se on kuin meditaatiota, jonka koen terapeuttiseksi. Kun olen saamassa raivokohtauksen liikenteessä tai alkamassa itkeä, menen mielessäni yksisarvisten maahan.

Lewis on paljastanut myös omaavansa alter-egon, joka tulee esille bilettäessä. Sen nimi on Roxy. Hän ei kuitenkaan halua omalla egollaan matkia Beyoncen lava-alter egoa Sasha Fiercea. 28-vuotias tähti on julkaissut neljä albumia, joista viimeisin on joululevy Christmas, with Love. Hän on kasvissyöjä ja kiihkeä luonnonsuojelun puolustaja.