Pilvet putosivat taivaalta! 115 kiloa kannabista maahan Kaliforniassa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pilvet tulevat yleensä maahan sateen muodossa, mutta ilmeisesti ne voivat pudota alas myös ryminällä. Yhdysvaltain Kaliforniassa taivaalta putosi nimittäin maahan yli 115 kiloa kannabista metallihäkkiin säilöttynä.

Innokkaimpien ei aivan vielä kannata matkustaa Kaliforniaan, sillä taivaalta pudonneet päihteet kerättiin nopeasti talteen paikallisten viranomaisten toimesta. Kannabiserä laskeutui San Diegon lähettyville maanantai-aamuna noin kello 04:15 paikallista aikaa. pudotettiin kevyestä lentokoneesta, mutta ilmeisesti ne eivät osuneet oikeaan maaliinsa.

NBC Los Angeles -uutissivuston mukaan kannabiksen arvo katukaupassa olisi ollut noin 116.000 euroa. Lastin pudottanut kone oli peräisin Meksikosta, eikä se laskeutunut lainkaan Yhdysvaltain maaperälle. Poliisi epäilee teosta 32- ja 49-vuotiaita meksikolaissyntyisiä miehiä.