Mies etsii ilmoituksella kadonnutta tyttöystäväänsä – hämmentävän tutun näköinen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuvakaunotar Scarlett Johansson lukeutuu varmasti yleisimpiin heteromiesten päivunienien aiheisiin. Näyttelijätär valittiinkin äsken jo toista kertaa Esquire-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Verkossa naurattaa parhaillaan valokuva ilmoituksesta, jossa etsitään kadonnutta tyttöystävää. Kadonneen puolison etsiminen ilmoitusten avulla on ehkä harvinaista, mutta vielä erikoisemman ilmoituksesta tekee se, että sen kuvassa oleva tyttöystävä on tosiasiassa Scarlett Johansson.

– Kadonnut tyttöystävä. Jos tämä olet sinä… Tai joku vastaava… Ota yhteyttä, ilmoituksessa lukee.

Scarlett Johansson on kihloissa ranskalaisen journalistin, Romain Dauriacin, kanssa. Pariskunnalla ei tiettävästi ole tällä hetkellä suuria parisuhdeongelmia, joten oletettavasti ilmoituksen jättäjä ei ole Romain.

Scarlett Johansson on nähty viime vuosina supersankarielokuvissa. Neitokainen sai juuri valmiiksi Captain America: The Winter Soldier -elokuvan kuvaukset. Hän työstää pian The Avengers: Age of Ultron -elokuvaa, joka on jatkoa supersuositulle The Avengers -elokuvalle. Siinä koottiin Marvelin rakastetuimmat supersankarit Iron-Manista Thoriin yhteen.