Isän ja pikkuvauvan dubstep-video naurattaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa nähdään aika ajoin ihastuttavia isä ja poika -videoita. Kerroimme vastikään isästä, joka teki parodisen itsepuolustusvideon. Hän selvitti videolla käytännön esimerkkien kautta, kuinka vahvakin mies voisi taistella vauva vastaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Robert Lopez -niminen perheenisä on tehnyt oman versionsa dubstep-videosta nukkuvan poikavauvansa kanssa. Lapsi vetelee sängyllä sikeitä, kun isä liikuttelee omaa suutaan musiikin tahtiin ja tekee samoin myös unten mailla olevalle pienokaiselle.

Pariviikkoinen vauva ei huomaa mitään, vaan uinailee kaikessa rauhassa. Video antaa omanlaisensa kuvan siitä, mitä viihdyttävää kotona tapahtuu, kun äiti ei ole kotona ja isä on jätetty oman onnensa nojaan lapsen kanssa.