Pormestari suivaantui: ”Viesti pop-prinsessa Justin Bieberille”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähti Justin Bieber on ollut otsikoissa muiden tempaustensa lisäksi myös seinien graffitien maalaamisen myötä. Poppari nousi taannoin otsikoihin maalattuaan seurueensa kanssa graffitteja Australian Gold Coast Cityssä sijaitsevan QT-hotellin seinään.

Seinän maalaaminen ei TMZ-verkkosivuston mukaan haitannut hotellin henkilökuntaa, mutta sen sijaan Gold Coast Cityn pormestari Tom Tate ei sulattanut Justin Bieberin tapaa ilmaista itseään kyvatta spray-maalilla. Kerroimme viime viikolla kuinka pormestai lähetti kanadalaiselle poptähdelle uhkausviestin videon muodossa. Nyt vuorossa on toinen samankaltainen video.

– Minulla on viesti pop-prinsessa Justin Beaverille. Me rakastamme musiikkiasi, mutta vihaamme graffitiasi ja vandalismiasi kaupungissamme. Kaveri, sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Tulet takaisin ja siivoat sotkusi, tai tulet takaisin ja laulat pormestarin joululaulutapahtumassa 7. joulukuuta, pormestari ilmoitti TMZ-julkaisulle lähettämässään videossa.

Kanadalainen Justin Drew Bieber on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joiden nimet ovat My World 2.0, Under the Mistletoe ja Believe. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Believe-kiertueellaan. Tähti seurusteli useita vuosia on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Viime aikoina popparin on kerrottu viihtyneen paremmin prostituoitujen parissa.