Star Wars -fanien päiväuni huutokaupataan – lähtöhinta 150 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Star Wars -saaga kuuluu kaikkien aikojen suosituimpiin ja oheistuotteineen eniten rahaa keränneisiin elokuvasarjoihin. Walt Disney -yhtiö osti alkuvuodesta saagan oikeudet, ja uusi Star Wars-elokuva on parhaillaan jo työn alla.

Kuva: Invaluable
Kuva: Invaluable

Nyt rahakkaalla Star Wars -fanilla on mahdollisuus hankkia itselleen osa elokuvasarjan ikimuistoista rekvisiittaa. Harrison Fordin esittämän Han Solon käyttämä blaster-pistooli on nimittäin asetettu myyntiin Invaluable-huutokauppasivustolle. Kohteen lähtöhinta on 200.000 dollaria, eli lähes 150.000 euroa.

Huutokauppasivuston mukaan asetta käytettiin Imperiumin vastaisku ja Jedin paluu -elokuvissa, ja se näkyy useimmissa kohtauksissa joissa Harrison Ford on mukana. Myyjä uskoo pyssyn olevan ainoa yksityishenkilön omistama vastaavanlainen Star Wars -elokuvissa käytetty blaster-ase.