Gaalajuhla oli silkkaa kaula-aukkojen paraatia – näissä silmä lepää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailman kerma kokoontui eilen Lontooseen British Fashion Awards -tapahtumaan. Paikalla nähtiin monia tunnettuja kaunottaria, joiden gaala-asut kilpailivat tyylissä ja seksikkyydessä.

Mallikaunotar Kelly Brook oli varustautunut iltaan valkoisessa mekossa, jonka rintamus oli varsin avonainen. Tähti korosti tiimalasivartaloaan mustalla vyöllä. Hollywood-kaunotar Sienna Millerin vihreä leninki ei liioin povea peitellyt. TV-persoona Alexa Chung onnistui olemaan sekä söpö että seksikäs valkoisissaan.

Näyttelijä-malli Rosie Huntington-Whiteley ihastutti punaisessa asussaan, jonka alle hän ei selvästikään ollut pukenut rintaliivejä. Kaula-aukko saattoi olla illan syvään uurretuin. Malli-ikoni Kate Moss säväytti myös asuvalinnallaan, ja oli kurveja myötäilevässä nahkamekossaan vastustamattoman näköinen.