Lisa Opie suuntasi shoppailemaan – niukassa asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloista löytyy vuosittain kymmeniä uusia missikaunottaria, kun osavaltioissa kruunataan omat missit, jotka taas kisailevat koko maan missitittelistä. Eräs missikaunottarista on Miss Neitsytsaaret USA Lisa Opie, joka on myös tuore Miss Nationwide.

Eilen Lisa kuvattiin hänen ollessaan shoppailemassa. Kaunotar oli valinnyt ylleenä melko niukan asun, joka ei varmasti jäänyt ainakaan vastaan tulevilta miehiltä huomaamatta.

22-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusauksen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.