Nettiajan lapsen kirje Joulupukille naurattaa – tähänkö ollaan tultu?

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi pitkäaikaisista jouluperinteistä on se, että lapset kirjoittavat juhlapyhien lähestyessä kirjeen Joulupukille. Kirjeessä lapset luettelevat toivomiaan lahjoja ja voivat kysellä myös erilaisia mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Jouluperinteet eivät ole kadonneet internetin ja sosiaalisen median äärellä kasvaneiden lasten keskuudesta, ne ovat vain muuttaneet hieman muotoaan. Tämä näkyy nimimerkillä Kcapulet esiintyvän Reddit-käyttäjän jakamassa kuvassa, jossa hän esittelee modernin lapsen kirjeen joulupukille.

Joulupukin työn helpottamiseksi lahjatoive on kirjoitettu valmiiksi Amazon-verkkokauppaan johdattavan url-osoitteen muotoon. Jokseenkin yllättäen hellyyttävä kirje on kuitenkin vaivalla käsin kirjoitettu esimerkiksi sähköpostiviestin sijaan.