Sarah Harding tarjosi miehille silmänruokaa julkkisbileissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman menestyneimpien tyttöbändien joukkoon lukeutuva Girls Aloud -yhtye lopetti tänä vuonna. Yhtyeen jäsenistä tunnetuin lienee Cheryl Cole, kun taas esimerkiksi Sarah Harding on ollut otsikoissa lähinnä liikennetörttöilynsä vuoksi.

Nyt 32-vuotias vaaleaverikkö on kuitenkin pitänyt huolen siitä, että hänet huomattiin Lontoossa järjestetyssä Animal Hero -gaalassa. Sarah Hardingin päällä oli nimittäin sininen mekko, joka tarjosi silmänruokaa paljastavan kaula-aukon muodossa.

Girls Aloud -tyttöbändiin kuuluvat Sarah Hardingin ohella Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Nadine Coyle ja Cheryl Cole. Yhtye on julkaissut viisi studioalbumia ja kokoelmalevyn. Heidän Beautiful Cause You Love Me -kappaleen musiikkivideo julkaistiin joulukuussa YouTube-palvelussa. Se on kerännyt jo yli kaksi miljoonaa katsojaa.