Imogen Thomasin topless-kuva päätyi Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas synnytti aiemmin tänä vuonna Ariana-tyttären. Neitokainen on onnistunut treenaamaan kehonsa timmiin kuntoon sen jälkeen. 30-vuotias hottisäiti on nyt julkaissut Instagram-tilillään topless-kuvan.

Otoksessa Imogen Thomas esittelee peilin edessä laihdutuksensa tuloksia ja peittää rintansa kädellään. Imogen nähtiin myös Lontoossa järjestetyssä alusvaateteemaisessa Lingerie Awards -gaalassa. Tähdellä oli päällään muotoja korostava beige mekko, jonka kaula-aukko oli tähden tyylille sopivasti varsin avara.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Twitter-palvelu joutui taannoin poistamaan erään Thomasin otoksen, jossa hän esitteli paljasta ylävartaloaan. Kuva oli verkkopalveluun liian seksikäs, vaikka brunette peitti kuvassa rintansa kädellään.