Justin Bieber otettiin kiinni huumeratsiassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on ollut otsikoissa muiden tempaustensa lisäksi myös seinien graffitien maalaamisen merkeissä. Australialainen pormestari kutsui popparin äskettäin takaisin kaupunkiin, jotta tämä voisi siivota laittoman graffitinsa hotellin seinästä.

Nyt Justin Bieber ja hänen seurueensa on pidätetty Australiassa Brisbanen lentokentällä, jossa tulliviranomaiset etsivät seurueen tavaroista huumeita. Pidätys oli TMZ-julkaisun mukaan aiheellinen, sillä tulli otti kiinni seurueen 19-vuotiaan jäsenen. Tullista kerrottiin, että pidätetty vapautettiin nopeasti tämän saatua sitä ennen varoituksen karkean kielen käyttämisestä. AFP-uutistoimiston saamien tietojen mukaan Justin Bieber oli kyseinen henkilö. Hänen lisäkseen 23-vuotias mies sai sakot huumeiden hallussapidosta.

Kanadalainen Justin Drew Bieber on julkaissut tähän mennessä kolme albumia, joiden nimet ovat My World 2.0, Under the Mistletoe ja Believe. Hän kiertää parhaillaan maailmaa Believe-kiertueellaan. Tähti seurusteli useita vuosia on-off-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Viime aikoina popparin on kerrottu viihtyneen paremmin prostituoitujen parissa.