Kohukirkko turmelemassa Paul Walkerin hautajaiset: ”Kiitos Jumalalle!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailmaa koetteli viime viikonloppuna suru-uutinen, kun näyttelijä Paul Walkerin menehtyneen rajussa auto-onnettomuudessa. Toimintaelokuvista tunnettu mies kuoli yhdessä ystävänsä kanssa urheiluauton suistuttua tieltä. Sittemmin Fast & Furious 7 -elokuva, jota mies oli parhaillaan kuvaamassa, on toistaiseksi hyllytetty.

Aiemminkin kyseenalaisella toimillaan uutisiin noussut Westboron baptistikirkko on nyt ilmaissut nauttivansa suosikkinäyttelijän poismenosta. Kirkon edustajien mukaan Paul Walkerin kuolemassa oli kyse ”Jumalan vihasta”, ja he suunnittelevat osoittavansa mieltään tähden hautajaisissa.

– Raivostunut Jumala hankkiutui eroon Paul Walkerista! Kiitos Jumalalle hänen ansaitusta vihastaan! Westboron baptistikirkko tulee osoittamaan mieltään hautajaisissa, kirkon kuvottavassa twiittauksessa ilmoitettiin.

– Paul Walker opetti kansakuntamme olemaan ”Fast and furious”, nopea ja raivoisa. Hän kuoli samalla tavalla, kirkon edustajat jatkoivat toisessa Twitter-viestissään.

Westboron baptistikirkko on osoittanut mieltään esimerkiksi kuolleiden sotilaiden hautajaisissa. Kohulla mässäilevät kiihkouskovaiset ovat myös protestoineet esimerkiksi kuolleiden julkkisten, kuten Slayer-kitaristi Jeff Hannemanin, hautajaisissa.