Mies halusi ilmaisia croissanteja – teeskenteli kuuluvansa mafiaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Croissantit, eli suomalaisemmin ilmaistuna voisarvet, ovat monien lempisuupaloja esimerkiksi leipomossa vierailtaessa. Maistuvista leipäsistä saa esimerkiksi hyvän aamupalan, jos niiden päälle sipaisee makeaa hilloa tai voita.

Nyt italialainen mies on himoinnut croissanteja niin paljon, että hän teeskenteli kuuluvansa maansa mafiaan saadakseen ilmaiset sapuskat. Ubaldo Citarella paisutteli tarinaansa päivien ajan Salernon kaupungissa, ja sai paikalliset uskomaan kuuluvansa kuuluisaan Camorran mafiaperheeseen.

Saadakseen lisää uskottavuutta hänen kerrotaan vieneen bensapullon ravintolan eteen, kun sai käskyn maksaa ruokalaskunsa. 52-vuotias mies nautiskeli mielin määrin ilmaiseduista, kunnes tutuksi tullut baarimikko raportoi hänestä poliisille ilmaisten ateriointien jälkeen. Citarella pidätettiin, ja italian poliisi tutkii paraikaa onko hänellä todellisuudessa mafiakytköksiä, uutisoi Corriere-lehti.